LATINLIFE

"Lär känna det nya livet"

 

 

 

 

 

 

Dans

 

 • Barndans Latino 4-6 år (Nybörjare): Dansa, skratta & ha kul till Latinamerikanska rytmer. Här lär sig barnet att lära känna sin egen kropp genom rytmiska rörelser. Barnen lär sig även koncentration, balans, avslappning och släppa hämningar.
 • Barndans Latino 4-6 år (Fortsättning): Här får barnen möjlighet att utveckla sitt lärande av de grunder som dem har med sig från kursen innan.
 •  
 • Showdance Latino 7-9 år: På ett lekfullt sätt lär vi tillsammans känna rytmerna och musiken till den latinska "glittrande" showdansen. Här lär sig barnet att använda sin energi och får utlopp för den till latinska danser. Här blandas glädje, färger, rytmer & mycket musik.
 • Salsa: Lär dig stegen i en av Latinamerikas populäraste danser! Gå en nybörjarkurs eller avancera om du har god salsavana. Glöm inte att dansen går alldeles utmärkt att dansa ensam som i par.
 • Merengue: Sköna rytmer som påminner om salsa. Har sitt ursprung från Dominikanska republiken men har en otrolig popularitet i hela Latinamerika.
 • Cumbia: Dansen har sitt ursprung från Colombia. Cumbia är resultatet från tre olika kulturer och tidsåldrar som härskat i landet i mer än 500 år (indianer, vita/mestiser & slavar från Afrika).
 • Bachata: Känd för sina karateristiska höftrörelser. Gruppen Aventura förknippas oftast med dansen. Bachata blev känd på allvar i Svergie 2006.
 • Samba: Lär dig dansen som tar dig till karnevalen i Rio.
 • Cha cha cha: Kommer utsprungligen från dansen mambon som har sitt fäste i Cuba.
 • Latino Mix: Är du osäker på vad du vill dansa? Testa på de olika latinska danserna och låt dig frestas av de härliga rytmerna.
 • Afro Latino Saya 13 år och uppåt: Ta dig tillbaka 500 år och lär dig dansen som kom med slavarna. Du som gillar mycket rytmik. Saya är en del av den Afrolatinska dansen som lever kvar starkt idag främst bland den svarta befolkningen där den har sitt ursprung. Dansen är populär på karnevaler.
 • Regueton Latino 13 år och uppåt: Det senaste inom den populära ungdomskulturen. En blandning av reggae, rap och Latinamerikanska musikstilar. Dansen har ett starkt fäste i Puerto Rico.
 • Latino Mix 10-12 år: På ett lekfullt sätt lär vi tillsammans känna de latinska rytmerna flöda genom kroppen. Vi provar olika danser från Latinamerika. Här får du utmärkta grunder och lär känna latinska rytmer.
 • Sydamerikanska folkdanser: Prova på de olika länders folkdanser.
 • Latino Sensual: Sensuella latinska rörelser. Lär känna din kvinnlighet och bli ett med dina sensuella rörelser. Känn dig sensuell!!

 

"Populärt till Möhippan eller Tjejfesten".

 

 

 

Det krävs inga förkunskaper då kurserna är anpassade till dig. Allt från nybörjare, fortsättning och till en mer avancerad nivå.

 

Drop-in: Alla kurser erbjuder drop-in: Kom gärna förbi och prova enstaka gånger.

 

Jag som undervisar heter Shirley Pinoé-Öberg och har arbetat som professionell dansare och koreograf för Sydamerikansk TV i fem år. Jag är utbildad av CHELA URQUIDI (Balettakademin CHELA URQUIDI i La Paz -Bolivia).

 

 

 

Anmälan: info@latinlife.se

 

 

 

 

                              ”Är du trött på långa sega kurser”?

                ”Är grammatiken ett hinder för att gå vidare”?

        ”Tycker du det är roligare och viktigare att kunna prata”?

   "Behärskar du spanskan men känner att du måste liva upp den"?

 

Spanska  

 

 • Spanska för nybörjare: (Charterspanska).
 • Spanska avancerad: Känner du att du håller på att tappa spanskan. Då är detta rätt forum för dig.
 • Privatlektioner (vi kommer hem till dig eller du till oss).
 • Charterspanska för barn: På ett lekfullt sätt lär vi känna olika ord och uttryck på barnens egna nivå.

 

"Utnyttja barnens nyfikenhet och lätthet till att lära”

 

Anmälan: info@latinlife.se

 

Vår idé är att realitetsanpassa spanskan till ett lätttillgängligt redskap inför charter, tema eller weekendresan. Vi arbetar utifrån teman som gruppen själva kommer överens om vid första tillfället.

 

Ex. Vad är väsentligt för att klara restaurangbesöket, en dag på stranden, shoppa på stan eller en natt på discot!

 

En konversationskurs eller som vi även kallar den; charterspanska för nybörjare. Syftet med kursen är att utan förkunskaper kunna lära sig att kommunicera på kort tid. Här är det viktigaste att kunna prata. Välkommen.

 

Vi erbjuder dynamiska konversationskurser som formas utifrån gruppens behov.

 

 

Översättningar

 

Vi erbjuder även översättningar från Spanska till Svenska och tvärtom. Har du ett CV, dokument eller brev som du vill översätta så kontakta oss. Väldigt många företag har behovet av att konkurrera och marknadsföra sig på den spanska & sydamerikanska marknaden. Vi står fär en hög standard med en låg kostnad. Kontakta:info@latinlife.se

 

Tolkuppdrag

 

Får ni i företaget besök av någon spansktalande och behöver hjälp med kommunikationen. Kontakta oss så hjälper vi er med tolkningen/översättningen:info@latinlife.se

 

 

Föredrag

 

 • "Att leva med gatubarn": Ett föredrag om ansiktet bakom masken hos barnen och ungdomarna som lever och arbetar på gatan i Sydamerikas fattigaste länder. Lyssna på ett fascinerande föredrag om att börja från en annan del av sitt tänkande. Välkommen.

 

 • "Kulturella & sociala koder i Sydamerika": Ett föredrag om att få insikt i de sociala och kulturella koderna från en annan kultur. Att få insikt i dessa "dolda" koder gör att vi kommer/förstår varandra närmare/bättre. Välkommen.

 

Anmälan: info@latinlife.se

 

 

 

Salsa

  tolk

    Sensuell

passion

 

                                     

 

 

 

 

 

 

Innehavare av F skattesedel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prislista

 

Kursprogram

 

Galleri

 

Föredrag